Results 1 to 9 of 9

Thread: New Forum URL and Tapatalk Issue

  1. #1
    Administrator jwalker9's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,252

    New Forum URL and Tapatalk Issue

    Hey guys,

    You may notice that as of today, we are at a new URL. Please feel free to modify your bookmarks, but going to alt1tude.bremont.com should give you a redirect to the new URL of Alt1tude.bremont.com.

    With this update, Tapatalk is currently experiencing issues that we're trying to work through. Please bear with me until we have a solution! Will keep you updated!

  2. #2
    Administrator jwalker9's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,252
    Tapatalk is now back up for the forum. Let me know if there are any other issues!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Senior Member scwheeler's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Redhill
    Posts
    152
    I wondered why my password manager wasn't logging me in! I'm not very observant of the URL, what prompted the change? I guess it sits on Bremont's server now?

  4. #4
    Administrator jwalker9's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,252
    Correct. Previous server hosting agreement was expiring. Site performance not running as smoothly as we'd like. This seemed like the best solution.

  5. #5
    Senior Member Wildrover's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Cotswolds UK
    Posts
    310
    Like the domain, also much faster access speed. Who are you hosted with?

  6. #6
    Senior Member Wildrover's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Cotswolds UK
    Posts
    310
    Good to see the site back on-line. Was getting worried.

  7. #7
    Quote Originally Posted by Wildrover View Post
    Good to see the site back on-line. Was getting worried.
    There have been a few teething issues, so sorry about the unplanned downtime. It should all be sorted now - thanks for baring with us.

    J.

  8. #8
    Senior Member Wildrover's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Cotswolds UK
    Posts
    310
    Quote Originally Posted by RedsBluesGreens View Post
    There have been a few teething issues, so sorry about the unplanned downtime. It should all be sorted now - thanks for baring with us.

    J.
    I used to run a couple Vbulletin Forums. Upgrading is always risky, which I see you have done. I am guessing you have the watch icons in a directory someplace, as I see they have gone back to default. Fingers crossed.

  9. #9
    Senior Member thebounder's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Manila, PHILIPPINES
    Posts
    245
    Well done and thanks I upgraded my wife and had similar issues but now all running smoothly


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bremont Solo (WF)
    Bremont U2 DLC
    Omega Speedmaster Cal 3313
    BR 02-94 Gold
    BR 01-94 Pro Ti

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Top Watch Sites